dilluns, 14 de maig del 2012

CONCURS 3R CICLE - DIBUIXOS FESTA FINAL DE CURS

Hola classe!

Avui, els/les mestres del tercer cicle hem decidit fer-vos dues propostes: 

PROPOSTA 1:

Com sabeu, cada curs elaboram un programa amb l'ordre de les actuacions que farem a la festa. Així, idò, en tamany DIN-A5 (mig foli), podeu fer un dibuix sobre la festa; sobre algun element de la festa que us agradi especialment. Teniu fins dia 22 de maig com a tope per entregar-me els vostres dibuixos. 

Com a norma, m'heu de donar el dibuix a mi sense que el vegi cap company/a. A més, no pot dur el vostre nom ni el curs per davant ni per darrera.

Dimarts dia 22 de maig dos elegits/ides de cada classe es reuniran per penjar i numerar tots els dibuixos presents als suros que hi ha a fora de classe.

Després, cada alumne/a en votarà aquell que li agradi més EN SECRET. Els més votats seran els elegits per formar part del programa de la festa, on s'identifiqui bé el vostre nom.

PROPOSTA 2:

Per a la decoració de la festa, cada u de vosaltres haurà de crear una "bandereta". A classe decidirem el format i si elegim una temàtica concreta (ex. banderes del món). Me faria ganes fer-les amb els programes de fotos que hem après a emprar aquests dies... en rallam! Un cop reunides, les ajuntarem a un fil, de manera que hi haurà com a mínim 12 fils de banderes a Primària i 6 a Infantil. També caldrà decidir quins materials empram, tamany, etc. Començau a pensar-ne!