divendres, 24 de febrer del 2012

S'ÀVIA QUARESMA - 1r PEU

 
Diumenge s'àvia Quaresma perdrà el primer peu. Rera aquest primer peu hi ha una reflexió que heu fet a moltes de les vostres redaccions sobre el taller de n'Eulàlia, que diu així:

"La felicitat es troba en el camí. Malament aquell qui creu que la felicitat la trobarà quan arribi a determinades metes".

Opina, idò, sobre aquesta frase. Què en penses?

19 comentaris:

Diego ha dit...

Jo crec que la frase vol dir que la felicitat no et vindrà totsola, ets tu que l'has d'anar a trobar. I quan la trobis ho sabràs, perquè seràs feliç i viuràs millor.

Nerea ha dit...

Tens raó Ferran. La gent pensa que només

podem ser feliços quan tenim el que

volem, però ens equivocam tenim més del

que ens sembla.

LLORENÇ ha dit...

Jo estic molt d'acord, però mas i no ho aconseguim. Tenim coses i coses, però no les empram i sempre volem coses noves .

Raul ha dit...

Jo crec que aquesta frase és molt important per a nosaltres. Hem de ser feliços dia a dia i disfrutar la vida totalment.HEM DE SER FELIÇOS !!!!!!!!!

EDURNE ha dit...

CREO QUE ES UNA FRASE MUY VERIDICA, LA FELICIDAD NO ESTÁ EN NADA MATERIAL SINO EN LAS COSAS QUE REALMENTE TIENEN VALOR COMO LA AMISTAD O LA FAMILIA.

carlos ha dit...

Jo crec que és ve perquè hem de disfrutar del que tenim i no del que volem tenir

esteve ha dit...

Jo crec que això és ver perqueè hem de disfrutar quan intentam aconseguir el que volem perquè si no ho arribam a tenir, mai no serem feliços.Disfruta pel cami perquè després potser serà massa tard.

QUICUS ha dit...

Qui ha escrit aquesta frase té molta raó, Jo opin el mateix, que no has d'anar depressa, has de disfrutar del dia a dia.

GABI ha dit...

Jo crec que la felicitat es troba en el camí i no hem de ser feliços pel que volem , hem de ser feliços pel que tenim.

Àlex ha dit...

Estic d'acord amb en Diego. Crec que si trobes la felicitat en el dia a dia trobaràs el que et fa feliç, com a mi la meva àvia.

Annia ha dit...

Es verdad , la felicidad está en el camino y la tenemos que buscar. Tenemos que disfrutar de todas las cosas que nos pasan, así cada vez seremos más felices.

Alícia ha dit...

A mi em sembla molt bé aquesta frase.No t'has de perdre coses de la teva vida només perquè et faci ganes alguna cosa.

Clara ha dit...

A mi també em sembla que és veritat. La gent s'equivoca quan creu que serà feliç quan tengui el que vol. Hauríem de disfrutar la vida sense pensar en "quan tengui allò seré la persona més feliç del món". I si no ho tens mai? Has d'estar deprimit tota la vida? Jo crec que el millor és disfrutar i ser feliç intentant arribar a allò que t'agrada i si no hi arribes ser feliç igual.

ORLY ha dit...

yo creo que es verdad que la felicidad se encuentra en el camino. Nunca pienses que la felicidad la tendrás. cuando tengas algo

Neus Ll. ha dit...

Jo també crec que és molt important que hem de disfrutar del que tenim i hem de donar gràcies pel que tenim.

sara ha dit...

Estic ben d'acort amb aquesta idea sobre la felicitat. Podem ser feliços amb poques coses com els nostres pares que amb una corda y un elàstic es divertien i ara que tenim tantes coses en demanam més.

LORENA ha dit...

Jo crec que això és ve, be que la felicitat està en el camí i no en les coses coses que nosaltres volem.

neus tuduri cladera ha dit...

Jo crec que ara som feliços ,pero també és ve que tenim moltes coses que no necessitam...

Natalia V.R. ha dit...

La felicitat l'anireu trobant amb les petites coses que us succeiràn en el llarg camí de la vida.
Sí que és cert que està bé proposar-se metes, però aquestes no haurien de ser aconseguir coses materials, sinó aconseguir ser cada dia una mica millor persona, i ajudar a què els altres també ho siguin.

Una abraçada,
Natalia